Φροντιστήριο Μιχαηλίδη

Παιδιά και Έφηβοι

Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα μας απευθύνονται σε ηλικίες 4-18 χρονών. Το πρόγραμμα εκμάθησης τις τάξεις από Pre Junior, A Junior και B Junior και στην συνέχεια τα τμήματα A-B-C-D Class καθώς και τα τμήματα Pre Lower και Lower που θα προετοιμάσουν τους μαθητές για το τελικό τμήμα και πτυχίο, το Proficiency.

Τμήματα Ενηλίκων

Εκτός από τα τμήματα για εφήβους αναλαμβάνουμε και τμήματα ενηλίκων και ατόμων που δεν είχαν πάρει το Lower και το Proficiency στην εφηβεία και θέλουν να το πάρουν τώρα. Αυτό είναι μια πολύ καλή κίνηση καθώς ανοίγει νέες εργασιακές και όχι μόνο ευκαιρίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Καλοκαιρινά Τμήματα

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους και το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν και να περάσουν μια τάξη σε γρήγορους ρυθμούς σε ένα καλοκαίρι αντί για μια ολόκληρη χρονιά. Ωστόσο για τα τμήματα Lower και Proficiency απαιτούνται μαθήματα σε μια ολόκληρη σχολική χρονιά!

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Εκτός από τις ομαδικές τάξεις παρέχουμε την δυνατότητα στους σπουδαστές, να επιλέξουν τα ιδιαίτερα μαθήματα για την εκπαίδευση τους. Τα ιδιαίτερα μαθήματα για μερικά παιδιά μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από τα κανονικά τμήματα και προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή οι καθηγητές μας προσαρμόζονται.

Μαθήματα με Τηλεκπαίδευση

Λόγο της πανδημίας Covid-19 παρέχουμε την δυνατότητα για εξ αποστάσεως εκπαίδευση η οποία γίνεται μέσω βιντεοδιάσκεψης. Αν και το κράτος επιτρέπει τα δια ζώσης μαθήματα, για λόγους ασφάλειας κάποιος μπορεί να επιλέξει το μάθημα να γίνεται ηλεκτρονικά. Η εμπειρία σίγουρα δεν είναι η ίδια αλλά υπάρχει σαν επιλογή.

Πιστοποιήσεις

Δύο φορές τον χρόνο το φροντιστήριο μας στέλνει μαθητές σε διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς με 100% επιτυχία. Επίσης παρέχουμε δωρεάν τεστ αξιολόγησης και κατάταξης με ραντεβού.

Θες να κάνεις εγγραφή σε ένα από τα τμήματα μας;

Επικοινώνηστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού στην ώρα και μέρα της επιλογής σας.