Φροντιστήριο Μιχαηλίδη

Πιστοποιήσεις Cambridge English

Δείτε τις πιστοποιήσεις Cambridge και διαλέξτε την κατάλληλη για εσάς!​

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα πιστοποιητικά του Πανεπιστημίου Cambridge είναι διεθνή και αναγνωρισμένα παγκοσμίως. Παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Cambridge το οποίο είναι ένα από τα δύο πιο διαδεδομένα πανεπιστήμια Αγγλικών και τα τα πτυχία τους έχουν ισχύ εφ’ όρου ζωής. Παρακάτω θα δείτε τις διαθέσιμες εξετάσεις που παρέχει το Πανεπιστήμιο Cambridge ώστε να μάθετε τον τρόπο αξιολόγησης καθώς και πιά εξέταση σας ταιριάζει. Για την τελική σας απόφαση συμβουλευτείτε και εμάς!

ΕΞΕΤΑΣΗ PET (Pre Lower - B1)

Σχετικά με το PET

Η εξέταση PET B1 προορίζεται για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα επικοινωνίας στα Αγγλικά και είναι μια εξέταση η οποία βάζει τον μαθητή να σκεφτεί και να συνηθίσει τον τρόπο εξέτασης καθώς παρόμοιες εξετάσεις θα συναντήσει και στην συνέχεια.

Μέρη Εξέτασης​

➤ Κατανόηση Γραπτού Λόγου: 45 Λεπτά

➤ Παραγωγή Γραπτού Λόγου: 45 Λεπτά

➤ Κατανόηση Προφορικού λόγου: 30 Λεπτά

➤ Παραγωγή Προφορικού Λόγου: 12 Λεπτά

Η εξέταση PET πραγματοποιείται κάθε Μάιο και Δεκέμβριο​

Η πιστοποίηση PET βοηθά τον σπουδαστή να εξελίξει τις ικανότητες του στην επικοινωνία και στην γραφή Αγγλικών. Είναι ένα πτυχίο με πολύ μικρότερη ισχύ από τα μεγαλύτερα από αυτό πτυχία (B2, C2) αλλά είναι βασικό για την εξέλιξη του μαθητή καθώς εκτός από γνώση, προσφέρει εξοικείωση με τέτοιου είδους εξετάσεις.​

Η τιμή της εξέτασης PET είναι περίπου 85€ ​

Η πιστοποίηση PET έχει αναγνωρίζεται παγκοσμίως σε όλο τον κόσμο. Επίσης το πτυχίο ισχύει εφ’ όρου ζωής.​

ΕΞΕΤΑΣΗ FCE (Lower - B2)

Η εξέταση FCE πραγματοποιείται κάθε Μάιο και Δεκέμβριο​

Η πιστοποίηση FCE B2, γνωστή και ως Lower είναι το πρώτο βασικό πτυχίο που παρέχει το πανεπιστήμιο Cambridge και είναι πάρα πολύ χρήσιμο, καθώς σχεδόν παντού πλέον ζητείται ως ελάχιστο πτυχίο για την εύρεση εργασίας. Επίσης βοηθά τον μαθητή να εξελίξει τα αγγλικά του και να μπορεί να επικοινωνεί με ευχέρεια!​

Η τιμή της εξέτασης FCE είναι περίπου 165€ ​

Η πιστοποίηση FCE έχει αναγνωρίζεται παγκοσμίως σε όλο τον κόσμο. Επίσης το πτυχίο ισχύει εφ’ όρου ζωής.​

Σχετικά με το FCE

Η εξέταση FCE B2 (Lower) είναι αρκετά ανώτερη και πιο δύσκολη από την εξέταση PET καθώς απευθύνεται σε πιο προχωρημένους σπουδαστές. Εντούτοις με την επίτευξη αυτού του πτυχίου, έχετε αρκετές γνώσεις και μπορείτε να πείτε ότι γνωρίζετε καλά αγγλικά!

Μέρη Εξέτασης​

➤ Reading and Use of English: 75 Λεπτά

➤ Writing: 80 Λεπτά

➤ Listening: 40 Λεπτά​

➤ Speaking: 14 Λεπτά

ΕΞΕΤΑΣΗ CPE (Proficiency - C2)

Σχετικά με το CPE

Η εξέταση CPE C2 προορίζεται για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποιες σπουδές ή μεταπτυχιακό σε χώρα οπού τα Αγγλικά είναι βασικά καθώς και σε όσους πρέπει να πιστοποιήσουν στους εργοδότες τους το υψηλό επίπεδο αγγλικών τους. Το CPE C2 είναι το ανώτερο πιστοποιητικό που μπορεί κάποιος να έχει και δείχνει ότι κάποιος έχει ευχέρεια και μπορεί να ανταπεξέλθει σε απαιτητικές ερευνητικές, ακαδημαϊκές και επαγγελματικές περιστάσεις.

Μέρη Εξέτασης​

➤ Reading and Use of English: 90 Λεπτά​

➤ Writing: 90 Λεπτά

➤ Listening: 40 Λεπτά​

➤ Speaking: 16 Λεπτά

Η εξέταση CPE πραγματοποιείται κάθε Μάιο και Δεκέμβριο​

Η πιστοποίηση CPE (Proficiency) είναι το ανώτερο πτυχίο που μπορεί κάποιος να πάρει στα αγγλικά και πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο γνώσης κάποιου στην Αγγλική γλώσσα. Έχοντας το πιστοποιητικό C2, έχετε και πολλές εργασιακές ευκαιρίες καθώς και ευκολία στην επικοινωνία με τους άλλους. 

Η τιμή της εξέτασης CPE είναι περίπου 188€ ​

Η πιστοποίηση CPE έχει αναγνωρίζεται παγκοσμίως σε όλο τον κόσμο. Επίσης το πτυχίο ισχύει εφ’ όρου ζωής.​

Δείτε Τις Πιστοποιήσεις Michigan

Μπορείτε εκτός από τις παραπάνω πιστοποιήσεις που είδατε, να ρίξετε και μια ματιά σε αυτές που παρέχει το πανεπιστήμιο του Michigan για να διαλέξετε την σωστή για εσάς!